lördag 3 december 2011

Vad är healing ♥

Vad är healing?
Healing hjälper kroppen till självläkning och healingen går dit kroppen behöver det. Healing är en djupgående behandling som arbetar på energiplan och löser upp blockeringar för att frigöra energier som hindrar energiflödet i kroppen och därmed öka välbefinnandet. Healing kan hjälpa för olika fysiska och psykiska problem som vid stress, oro, värk mm.

Vad är reikihealing?
När man ger en reikibehandling lägger man händerna i olika positioner för att stärka livsenergin och aktivera den självläkande förmågan hos människan. Man aktiverar immunförsvaret och den självläkande kraften inifrån!

Reiki är den mest använda healingtraditionen i Sverige och den som det också går att visa vetenskapligt mätbara effekter från, eftersom beröringen ger stressreducering, lindrar smärta, och aktiverar ett välbefinnandehormon, oxytocin.

Reiki healing är enbart positivt och kan aldrig skada någon, eftersom den aktiveras och strålar ut från utövarens händer beroende på mottagarens behov. Den som ger Reiki blir inte fysiskt trött av att ge healingbehandlingar. Energin kommer inte inifrån utövaren, den flyter via henne/honom.

Reiki-kraften gör resten och mottagarens eget energisystem vet var den behövs bäst. Fysiskt, mentalt eller själsligt – du kan vara förvissad om att Reiki-kraften hittar rätt. Tekniken låter alla utnyttja en obegränsad tillgång av ”livsenergi” och har framgångsrikt lärts ut till tusentals människor i olika åldrar och med olika bakgrund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar